Din guide til å leve med kronisk nyresykdom (CKD)

Denne nettsiden er utviklet for å gi deg den kunnskapen og de ressursene du trenger for å planlegge et sunt og fullverdig liv mens du er i dialyse eller har andre kroniske nyresykdommer (CKD).

Finn de svarene du trenger

Finn all informasjon du trenger for å føle deg trygg på neste steg i behandlingen.

Utforsk dine behandlingsalternativer

Dialyse må tilpasses det enkelte individ. Hvilken dialysemetode passer for deg? Utforsk alternativene og finn ditt behandlingsalternativ.

Leve godt med dialyse

Lær om hvordan du kan holde deg fysisk og mentalt sunn gjennom ditt dialyseforløp. 

Denne nettsiden er anbefalt av

Kronisk nyresykdom og dialysebehandling

Finn de svarene du trenger

Etter å ha snakket med legen din, kan det hende du trenger mer informasjon for å føle deg komfortabel og trygg på å planlegge dialyseforløpet ditt. Lær mer om kronisk nyresykdom og hvordan den påvirker deg og kroppen din.

Utforsk behandlingsalternativer for kronisk nyresykdom

Utforsk dine behandlingsalternativer

Kronisk nyresykdom kan behandles på forskjellige måter. Finn ut hvilken behandlingsmåte som passer til dine fysiske, følelsesmessige og livsstilsbehov, og vær bedre rustet til å ta et behandlingsvalg sammen med legen din.

Hvordan leve godt med dialyse

Leve godt med dialyse

Å leve et godt liv med kronisk nyresykdom innebærer å ta positive valg. Lær om hvordan du kan opprettholde god fysisk og mental helse gjennom dialyseforløpet og leve et fullverdig liv.

Hvordan leve med kronisk nyresykdom (CKD)

Er du en omsorgsperson, eller må partneren din gå i dialyse?

Å være en omsorgsperson eller pårørende til en dialysepasient, betyr at livet ditt vil forandre seg på en eller annen måte. Å vite hva du kan forvente, vil hjelpe deg med å forberede deg på forløpet fremover. Les mer om hva du kan forvente, hvordan du kan støtte din kjære og hvorfor det er viktig å ta vare på deg selv.

Lær mer